Nordens vigtigste fagmesse

Foodexpo afholdes for 8. gang i MCH Messecenter Herning den 18. - 20. marts 2018. Fagmessen er den største i norden og er for alle, der arbejder professionelt med mad!

Mere end 400 udstillere og 25.000  potentielle kunder samles i Herning på Foodexpo 18. - 20. marts 2018 for at smage en bid af det bedste, største og nyeste, den danske madverden kan præstere! Foodexpo er hele branchens mødested og tiltrækker tusindvis af passionerede fagfolk fra restauranter, hoteller, storkøkkener og resten af madbranchen i Danmark.

Tre ØKO-haller

Økologien fylder mere og mere på danskernes tallerkner og i de professionelle køkkenernes gryder – og igen i år udvider vi også rammerne på Foodexpo. Det økologiske fællesskab samles i hele tre haller, som vil syde, boble, dufte og smage af økologi fra ende til anden! Find økologien på Foodexpo i hal J 1-2-3, se oversigtskort herunder.

Oplev fremtidens økologi

I ØKO-hallerne sætter vi fokus på fremtidens økologi, på sundhed og på bæredygtige løsninger. Vi skaber et fællesskab for alle, der vil økologi – nye som gamle i økologiens verden inviteres ind i et fælles oplevelsesrum af råvarer, produkter og løsninger omkring det gode økologiske måltid. Målet er, at hver enkelt gæst i ØKO-hallerne mærker det stærke økologiske fællesskab på tværs af branchen, overraskes og bliver klogere på økologien!

ØKO-komitéen 2018
- nytænkning, fremdrift og succes!

I udviklingen af aktiviteter, installationer og udstillingsmuligheder i ØKO-hallerne inddrager vi et bredt udvalg af repræsentanter fra hele den økologiske branche: ØKO-komitéen 2018. I samarbejde sikrer nytænkning, fremdrift og succes i ØKO-hallerne.

Øko-komitéens medlemmer:

  • Klosterbryggeriet, Signe Hansen
  • Solhjulet, Mette Iermiin
  • Ny Lundgård Ismejeri, Kirsten Kjærgaard
  • Frankly Juice, Christian Bowall og Christian Seiersen
  • Indslev Bryggeri, Niels Øfjord
  • Økoladen, Jan Elmelund
  • Naturmælk, Nelly Riggelsen
  • Mejnerts Mølle, Peter Mejnertsen

Oversigtskort: Foodexpo