Velkommen til Økologisk Brancheaften

Kom til en uforglemmelig aften i økologiens tegn, når Økologisk Landsforening og MesseCenter Herning slår dørene op til Årets Økologiske Brancheaften mandag d. 19. marts 2018 17.30 – 22.00.
Gå ikke glip af Økologisk Brancheaften 2018 - køb din billet her

Kom med til en uforglemmelig aften i økologiens tegn, når Økologisk Landsforening slår dørene op for Årets Økologiske Brancheaften mandag d. 19. marts 2018 17.30 – 22.00 i MesseCenter Herning. Det bliver en aften, der kommer til at springe alle rammer med moderne øko-banko og festlige indslag i godt selskab med hele detail-, foodservice-, hotel- og restaurationsbranchen.

En forrygende aften i godt selskab

Peter Falktoft er aftenens konferencier og guider os med sikker hånd og glimt i øjet igennem en underholdende aften, hvor du også vil få forkælet smagsløgene med en lækker økologisk menu. Starboys leverer et forrygende mix af musikalske lækkerier af 80’er og 90’er-hits, og satiregruppen Platt-Form udfordrer økologien med farverige indslag, der sikrer, at vi får rørt lattermusklerne!

Årets ØKO-fest

Gå ikke glip af prisoverrækkelser, livemusik, taler, underholdning og lækker økologisk gastronomi, når Økologisk Landsforening og MesseCenter Herning i fællesskab med udstillerne i De Økologiske Haller på Foodexpo 2018 afholder årets ØKO-fest. Aftenen er en helt unik festlig anledning til at netværke med hele branchen, dyste om, hvem der bliver økologisk bankomester, hylde årets økopris-modtagere og fejre økologiens stærke kræfter og mangfoldige fællesskab!

Køb billet her

Billetterne koster 675,- kr. pr. stk. og købes her senest 9. marts.

Udsolgt

 

NB! Arrangementet er en branchefest for detail-, foodservice-, hotel- og restaurationsbranchen, og billetterne er forbeholdt gæster, udstillere og øvrige medvirkende på FoodExpo 2018. Det er begrænset antal pladser, og billetterne sælges efter først til mølle-princippet.

 

Køb billet til Årets Økologiske Brancheaften

 

 

Vel mødt og på glædeligt økologisk gensyn!

Økologisk Landsforening